vi

Hair Salonfurniture
Site specializing in salon furniture for hairdressers

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Salonfurniture


Hair Salonfurniture : Bạn có muốn mở một salon tóc và tìm kiếm đồ đạc đúng không? Bạn là một thợ làm tóc và muốn gia hạn môi trường sống của bạn? Bạn muốn được Cập Nhật với các xu hướng mới nhất trong đồ nội thất cho tóc Mỹ viện? Trong trang web è có thể tham khảo ý kiến à tin tức mới nhất về đồ nội thất cho tóc Mỹ viện. Với hình ảnh và mô tả chi tiết è có thể xác định vị trí có ò è đó tốt hơn cho các thợ làm tóc của bạn. Môi trường của các Salon è quan trọng: khách hàng sẽ cảm thấy thoải mái và thư giãn. Ngoài ra, để è công việc được thực hiện một cách tốt nhất, è quan trọng để tổ chức các thợ làm tóc như pi ù hiệu quả và thuận tiện. Nhưng đó không có nghĩa là phải hy sinh phong cách và đẳng cấp. Kiểm tra trang web tư vấn âm thanh để làm mới hoặc tạo ra môi trường của thợ làm tóc của bạn. Kiểm tra các xu hướng mới nhất trong phong cách và cảm hứng: khách hàng của bạn sẽ được vui mừng đến thăm Mỹ viện của bạn rất hông. Cổ điển, hiện đại, cổ điển, Châu á, trang nhã: có è được tha hồ lựa chọn! Làm thợ làm tóc của bạn một nơi đặc biệt.

Encyclopaedic hair website

Hair Salonfurniture capelli Hair Salonfurniture acconciature Hair Salonfurniture estetica Hair Salonfurniture moda-capelli Hair Salonfurniture salute Hair Salonfurniture parrucchieri





Hair Salonfurniture - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Salonfurniture, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Salonfurniture, furniture for hairdressers, chairs for beauty salons, hairdryer, furniture for hairdressing salons, basin, washes, jobs beauty salons, aesthetic, hairdressers, Barber shops.
Hair Salonfurniture, furniture hairdressers, furniture manufacturers beauty salons, drying hood for hairdressers, furnishing beauty salons, furnishing aesthetic, ceramic sink, furniture hairdressers, Cash for beauty salons, electric hair removal, equipment for aesthetic.
Hair Salonfurniture, trolleys hairdressers, lavatesta, lamps, facial beds, hairdressing mirrors, footrests hairdressing, hairdressers, aesthetic, beauty, official website.
Hair Salonfurniture, news, hair

Gossip & News

26 Jun 19

Lorna Evans

 

Collection: Evolve
Ph: Carlo Fernandes
Make-up: Masha Eaves
Stylist: Adela Zemonova
Hair Assistant: Sarah Conlon, Dina Ludica
Hair Colour: Michael Gilberto

hair-collections

26 Jun 19

Huub Eysink

 

Collection: Signature
Ph: Ivo de Kok
Make-up: Joyce Pietrzak
Stylist: Sharon Eysink

hair-collections

25 Jun 19

INTERCOIFFURE MONDIAL

The big event called MONDIAL SPOTLIGHT made by
INTERCOIFFURE MONDIAL, International Hairdressing Organization,
was a great success with nearly 400 Intercoiffure members
and juniors traveled from all corners of the world.

This year’s event featured a unique mix of time-honored traditions
such as the Chevalerie Awards Ceremony next to fresh inspiration
from the Fondation Guillaume.

The Sunday programme was full of education “look and learns”
from the Intercoiffure Academy curriculum held in the House of Nations.

25 Jun 19

Ivan Rodriguez

 

The basics are always simple, and in this collection, the hairstylist returns to the essential techniques of hairdressing hand in hand with the main colour techniques using only the three primary colours, an exercise of reencounter with the basic knowledge that is the foundation of the whole.

Collection: Back To Basics
Ph: Jesus Herrera
Make-up: Thessa Peralta
Stylist: Melissa Weeb

hair-collections

25 Jun 19

Rafael Bueno

 

For this bridal collection, the hairstylist and the team took their inspiration from nature: the wavy hair reminiscent of the waves of the sea that are contemplated from this beautiful place. A traditional ponytail or an intricate plait, this is Frigiliana.

Collection: Frigiliana
Ph: Juan Trujillo
Make-up: Ariadna Caparros
Stylist: Rodolfo Mcartney
Hair Assistant: Myses Utrera

hair-collections



Enter in Hair Salonfurniture